Zula Hile 2018 | Zula Hileleri | Zula Aim Hack | Zula Wallhack | Oyun Taktik

Oyun Taktik

Kapat

Zula Hile 2018

Anasayfa
Oyunlar Zula Hile 2018
Zula - Zula Hileleri - Zula Hile 2018 - Zula Aim Hack

Tamamıyla Türk yapımı MMOFPS oyunu olan “Zula”, gelişmiş grafikleriyle ve oynanış deneyimiyle son zamanların en çok tercih edilen çok oyunculu savaş oyunlarından birisi. Etkinlikleriyle ve turnuvalarıyla da oyunculara sosyalleşme imkanı sunan Zula, Lokum Games tarafından geliştirilmiş bir oyun. Oyun, temel olarak Counter-Strike ile hayatımıza giren savaş oyunlarının temel mantığına sahiptir. Oyun online çalıştığı için oyunu oynamak için mutlaka kendinize bir karakter oluşturmanız gerekir. Karakteriniz ile oynadıkça rütbeniz gelişir ve çeşitli görevleri tamamlayınca kasalar veya para ödülleri kazanırsınız. Kazandığınız paralarla yeni silahlar, yeni kasalar, yeni aksesuarlar alabilirsiniz.

Zula Hile 2018

Zula Wallhack - Zula Aim Hack - Zula Hile 2018

Zula Wall Hack – Zula Aim Hack

Zula oyununda rakiplerinize karşı daha avantajlı oynamak istiyorsanız, arkadaşlarınızla oynarken onlara karşı iyi oynamak istiyorsanız Zula hile indirerek bunu yapabilirsiniz. İnternet platformlarında çeşitli özelliklere sahip pek çok Zula hilesi bulabiliyorsunuz. İnternetten bulduğunuz hile yazılımlarını bilgisayarınıza indirirken antivirüs programınızın açık olduğundan emin olun. Zira bu tür hile programlarının büyük bir çoğunluğunda zararlı yazılım tespit edilir. Tespit edilen zararlı yazılımın türüne göre oyun hilesi olup olmadığını, bilgisayarınıza zarar verip vermeyeceğini öğrenebilirsiniz.

Zula Hile Nasıl Çalışır?

Öncelikle Zula hile 2018’de wallhack, aim hack, speed hack ve no recoil tarzı hileler bulunur. Wallhack, duvardan rakiplerinizi görmenizi sağlar. Aim hack de rakiplerinize giden tüm mermilerin headshot olmasını sağlar. Speed hack hız hilesidir. Oyun içerisinde karakterinizin daha hızlı hareket etmesini sağlar. Son olarak no recoil de silahlarınızdan çıkan mermilerin sekmemesini sağlayan bir hile türüdür. Bu hileyi kullanabilmek için bilgisayarınızda Net Framework 4.0 veya üstü framework yazılımı bulunmalıdır. Aksi taktirde hile, bilgisayarınızda açılmayacaktır. Daha sonra aşağıdaki indirme butonundan Zula hile 2018’i indirerek mod menülü hile programını hemen kullanmaya başlayabilirsiniz.

Zula İndirhttp://link.tl/1Re1b

“Zula Hile 2018” üzerine 1 yorum

  1. VEYSEL says:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir