Oyun Taktik

Kapat

Pubg Mobile Uc Satın Almak

Anasayfa
PuBG Pubg Mobile Uc Satın Almak

Pubg Mobile Uc Satın Almak.

Pubg Mobile’de oyun içi satın alımları için kullanılan  para birimi olan UC ile oyun içi çeşitli ürünler satın alınılabilir.

 Unknown Cash

Oyun için özel ürünleri oyuncuların satın alıp kullanmaları için(uc) kullanılan bir  para birimidir.Pubg kendine özgü ücretli öğeleri bulunabilmektedir. örnek olarak; Silah Silah kozmetiği Silah geliştirme öğeleri Kıyafet Karakter gelişimi öğeleri seviye atlama Araç geliştirme Yukarıda öğeler gibi oyuna göre ücretli öğeler UC ile satın alınabilinmektedir. Uc nasıl alınır? Kimi oyunlarda oyun içinde UC satın alınabilindiği gibi aynı zamanda E-pin sitesinden alınabilinmektedir.Tabi Güvenilir bir siteden alışveriş gerçekleştirmek de çok önemli. Örnek olarak Pubg Mobile Uc Satın Al oyun içinden UC satın alma kısmından sistem yönlendirmesi ile kolayca UC alabilirsiniz. Daha ucuz UC için veya emülatör gibi yada ben uğraşmam ordan diye düşünenler için de bir çok E-pin sitesinden kolayca UC satın alarak Oyun içi kullanıcı İD nize gönderim yapabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir